Saint-Tropez preview plaat 49

Eindelijk weer eens wat tijd gevonden om uit te zoeken of er tussen de teruggehaalde data van de verloren projecten nog wat bruikbaars te vinden is. Van de strip “Sores voor twee te Saint-Tropez” is wel veel bewaard gebleven maar helaas niet alles. De latere pagina’s zijn geheel verdwenen en van de eerdere zijn de afgewerkte versies niet meer terug te halen. De ruwe versies daarvan zijn nog wel intact dus dat scheelt toch weer een beetje.

Suske en Wiske - Saint-Tropez - prev 49

Suske en Wiske – Saint-Tropez – prev 49

Deze parodie wil ik toch nog af gaan maken want het is tenslotte één van de verhalen uit de Glunderende Gluurder waarvan de andere twee al hertekend zijn.

(drawing by I.A. 2018)

6 gedachten over “Saint-Tropez preview plaat 49

 1. Heel jammer dat die plaatjes verdwenen zijn, maar ach… dat komt wel eens voor. Toch is het te hopen dat op de een of andere manier deze weer te voorschijn komen.

  Like

 2. Beste BobF,

  Ik heb op zich de Glunderende Gluurder thuis. Ik zag dat ik deze nu alleen als 1 pdf bestand heb, maar ik kan de bladen ook weer opnieuw scannen en eventueel als jpg versturen,

  Salvador Brachel

  Like

  • Ik heb hem zelf ook, of had want ik heb geen idee waar die gebleven is, maar de scans die ik lang geleden heb gemaakt heb ik nog wel dus dat zit wel goed. Heb hier zelfs nog de duitse versie (Der Spottende Spanner).

   Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s