Hij komt, hij komt….

….de lieve, goede Sint.

Als Suske voor hulpsinterklaas gaat spelen moet er voor gezorgd worden dat alles op tijd geregeld is. Terwijl Wiske de staf en de zak gaat halen is Suske het pak aan het passen. Het blijkt dat zo’n dikke fluwelen mantel nogal erg warm is dus trekt hij er niets onder aan omdat dat toch niet te zien is.

Als Wiske terug is zegt ze dat hij wellicht iets over het hoofd heeft gezien waarop ze haar jurk losknoopt en er langzaam maar zeker een probleem gaat rijzen. De reaktie op haar blote lichaam tekent zich duidelijk af en bij het strelen over haar borsten houdt een knoop van zijn pak het voor gezien waardoor zijn fiere paal een weg naar buiten weet te vinden.

Gelukkig heeft Wiske een oplossing voor de ongewilde staf van Sinterklaas en knielt neer om de resterende knopen los te maken en neemt het hele ding in haar mond. Langzaam laat ze haar lippen over de gehele lengte op en neer glijden en voelt de paal alsmaar langer en dikker worden waarop haar mond steeds meer te verwerken krijgt.

Suske voelt de natte lippen steeds sneller over zijn eikel gaan en geniet steeds weer als Wiske de hele pik in haar mond heeft en er voorzichtig op gaat zuigen. Dit gaat hij niet lang meer volhouden en hoewel Wiske in de gaten heeft dat hij bijna zo ver is blijft ze lustig pijpen tot haar mond wordt gevuld met de inhoud van de zak van Sinterklaas.

Terwijl Wiske slikkend wat zaad langs haar lippen laat lopen komt tante Sidonia vragen hoe het met de attributen zit en al spuitend laat Suske weten dat het met die staf en die zak nu wel goed zit!

Suske en Wiske - Hij komt, hij-komt....

Suske en Wiske – Hij komt, hij-komt….

(drawing bij I.A. 2016)


O ja, hieronder het voorbeeld waarvan Sinterklaas is afgekeken.

Sinterklaas

4 gedachten over “Hij komt, hij komt….

    • In de Amoras-parodie die ik er zojuist opgezet heb zit wel een camera. Het is wel geen spycam maar het is toch al een begin 😀

      Het thema ‘camera’ is wel een scene voor in een strip die nog verzonnen moet worden maar dan zullen het webcams zijn.

      Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s