Yoko en Poky gestrand

De kaft van het franse tijdschrift ‘Sapristi!’ nummer 13 waarin het een en ander te lezen valt over Roger Leloup. Daar hij de tekenaar is van Yoko Tsuno zien we die, samen met Poky, op de voorkant prijken. Vooralsnog zijn ze keurig gekleed in het uniform waar ze normaal al die de vreemde verre reizen mee maken maar dat duurt niet lang meer. Wat we natuurlijk willen weten is hoeveel er nog onder zit, of eigenlijk, hoeveel niet.

Sapristi 13 - Yoko and Poky

Sapristi 13 – Yoko and Poky

Gestrand op een onbeschutte rots in de brandende zon en wachtend op redding. Ze zouden wel zonder die zware uniformen kunnen maar dragen er beiden bijster weinig onder. Als uiteindelijk toch de knopen los gaan zien ze verrast dat er bij de ander een soortgelijk topje tevoorschijn komt. Dat een sexy speelpakje verder het enige is wordt duidelijk als Poky haar uniform laat zakken. Het weinig verhullende setje bedekt bar weinig van haar blauwe lichaam en ze ziet Yoko naar het strakke riempje staren dat door haar spleetje loopt. Nieuwsgierig of Yoko dat ook heeft trekt ze het uniform naar beneden maar treft er geen riempje.

Yoko Tsuno - Mistress Poky

Yoko Tsuno – Mistress Poky

Bij het zien van Yoko’s naakte poes krijgt Poky een idee om de tijd door te komen. Ze pakt haar handboeien en klemt Yoko’s polsen achter haar rug aan elkaar. Nu Yoko achterover wordt geduwd kan ze weinig meer doen en zijn de lucht en haar eigen rondingen het enige waar ze zicht op heeft. Als er aan haar riempjes wordt gepeuterd merkt ze dat haar topje verschuift. Bij het omlaag kijken glijdt het van haar lichaam en ziet ze hoe haar blote borsten liggen te blinken in de zon.

De vingers die in beeld komen gaan cirkeltjes draaien om de roze rondjes die langzaam beginnen te groeien. Ze ziet een tong naar haar tepel gaan waarop ze haar ogen sluit en voelt hoe de likkende tong haar knopjes doen oprichten. Met geboeide armen kan ze weinig beginnen tegen Poky die de ene na de andere tepel in haar mond neemt. Naakt en machteloos ligt ze op haar rug en voelt haar knoppen steeds weer tussen een paar natte lippen verdwijnen. Ze kan niet anders dan toestaan dat er met haar borsten wordt gespeeld en moet Poky wel laten likken. Zachtjes kreunend moet ze ondergaan hoe haar tepels langzaam stijf worden gezogen.

Als het even stopt opent Yoko de ogen en ziet haar enorme harde tepels die ver boven haar blote borsten uittorenen. Ze zijn tot ongekende hoogte gestegen en wijzen nu priemend de lucht in.

Dan staat Poky op en trekt uitdagend haar setje uit. Ze gaat gespreid over de liggende Yoko staan, die nu tegen haar blote kont aankijkt, en laat zich omgekeerd op Yoko’s borsten zakken. Langzaam schuift ze haar spleetje op en neer over de stijve tepel en begint Yoko’s kutje strelen. Nog steeds geboeid ziet Yoko het meisje dat gespreid op haar borsten zit en hoe ze de harde knop steeds sneller door haar kutje laat glijden terwijl ze zelf gevingerd wordt. Weerloos kijkt ze naar de bewegingen van het Vineaanse kontje en haar eigen stijve tepel die alsmaar langs dat blauwe klitje glijdt. Als Poky voorover buigt ziet Yoko de lipjes wat opzij gaan en haar tepel er in verdwijnen. Nu is het haar poesje dat gelikt wordt en kreunend geniet ze van de spelende tong over haar gezwollen klitje en het kutje dat steeds sneller haar tepel berijdt. Het hijgen doen haar borsten op en neer bewegen en drukken de knop steeds steviger tegen het blauwe klitje waarop ook Poky begint te kreunen.

Beiden gaan alsmaar harder hijgen en kreunen en als Yoko ziet hoe de schokkende Poky aan het klaarkomen is wordt ze ook zelf naar haar hoogtepunt gelikt en krijgt een geweldig orgasme.

De redding waar ze op zaten te wachten was al eerder geariveerd maar hebben het spektakel maar even uitgezeten.

(drawing by I.A. 2016)

Een gedachte over “Yoko en Poky gestrand

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s