Suske en Wiske – De Kale Keizerin

Het tweede verhaal uit het parodie-album ‘De Glunderende Gluurder’ dat eigenlijk niet eens een titel had en geheel in zwart/wit is verschenen.  Het draaide daar om Wiske die niet zo te spreken was over de bedprestaties van Suske.  Na professor Barabas te hebben overgehaald met haar charmes wordt ze met de teletijdmachine naar het oude Rome geflitst om op zoek te gaan naar betere seks.  Daar aangekomen ontmoet ze een keizerin die met een soortgelijk probleem zit.  Haar man ziet haar niet meer staan en om de keizer weer zin te geven krijgt ze van Wiske een setje jarretels om hem op te geilen.  Dat blijkt te werken en als de keizer er mee klaar is zorgt Wiske er voor dat ook zijzelf aan de beurt komt.  De keizerin kan daar niet om lachen en stuurt haar naar het circus om tegen een rondborstige gladiator te strijden.  Tijdens het gevecht krijgt ook Suske het voor elkaar om weggeflitst te worden naar datzelfde Rome.

Tot zover is er weinig veranderd aan deze hertekende versie.

Wat wel is veranderd is dat de jarretels nu niet meer het enige middel zijn om de keizer hitsig te krijgen.  Daarnaast verlangt Wiske nu ook een tegenprestatie van de keizerin voor het uitlenen van de sexy kleding.  Ze stemt er mee in en terwijl men thuis op het scherm van de teletijdmachine de gebeurtenissen volgen geeft ze Wiske waar ze om vraagt.

Het einde van het verhaal is nu ook wat uitgebreider.  In het origineel is er alles weer als vanouds als Suske aan het ontbijt zit en Wiske van onder de tafel ook haar mond volstopt, dit tot ontevredenheid van tante Sidonia, wat haar tot maatregelen doet besluiten.  In de nieuwe versie treft Sidonia het tweetal in de keuken waar de naakte Wiske voorovergebogen op tafel ligt te genieten terwijl ze zich door de eveneens blote Suske laat nemen.  Als reactie op tante’s commentaar draait Wiske zich op haar rug en spreidt haar benen om Suske het karwei af te laten maken.  De onthutste Sidonia ziet de geile bengels klaarkomen en besluit dat het tijd is voor wat opvoeding.

Dit album is, net als het voorafgaande, helemaal hertekend in de 70-er jaren stijl met toegevoegde scene’s en in kleur.  Het is gratis te bekijken of te downloaden als een ‘.CBR’ bestand.  Digitale herpublicatie is enkel toegestaan op vrij toegankelijke plaatsen en als geheel en onveranderd, dus alle pagina’s of niets en zonder toevoegingen of veranderingen aan de pagina’s.  Hieronder vallen b.v. het toevoegen van logo’s, namen en/of url’s, vertalingen, re-sizing, etc…  Publicatie op niet-digitale media (zoals b.v. papier) is zonder uitdrukkelijke toestemming verboden.

Volgens de nederlandse wet is dit is een legale parodie en is copyright ‘Nasty Comics’.  Het originele verhaal is copyright bij ‘Silly Wandelpeen’.  De gebruikte karakters zijn echter copyright bij de originele auteurs en worden hier neergezet als volwassen karakters.

https://gofile.io/?id=L3RWmq

http://www72.zippyshare.com/v/QBERGTIl/file.html

http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1469641470

https://www.sendspace.com/file/1pp16t

Tor/Onion: http://tt3j2x4k5ycaa5zt.onion/uploads/NastyComics/Suske%20en%20Wiske%20%28parodie%29%20-NC05-%20De%20Kale%20Keizerin.cbr

Torrent/Magnet: https://is.gd/SW_NC05_DKK

eMule/eDonkey: https://tinyurl.com/SW-NC05-DeKaleKeizerin

(drawings by I.A. 2016)

10 gedachten over “Suske en Wiske – De Kale Keizerin

    • Als ik zo de planning eens nakijk ziet het er slecht uit voor Sidonia. In de twee komende strips heeft ze maar een erg klein, en seksloos, rolletje (svp geen vragen over wat en hoe lang nog want ik heb er geen idee van).

      Misschien dat ze in het laatste verhaal uit de glunderende gluurder een rol kan krijgen, al weet ik zo gauw niet hoe er daar een seksscene met haar in valt te passen.

      Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s