De Glunderende Gluurder (verhaal 2, plaat 48, preview)

De keizerin in haar nieuwe kledij die ze van Wiske heeft geleend.  Dit karakter is overduidelijk nagetekend, of op z’n minst gebaseerd,  uit het album “de Kadulle Cupido” waarin ze een amazoneleidster is.  Ze valt daar op vanwege haar rondingen die door het luchtige jurkje natuurlijk wel bedekt blijven.  De tekenaar van de parodie zal haar waarschijnlijk gekozen hebben vanwege die flinke borsten, iets wat je in de albums uit die tijd niet zo vaak voorbij zag komen.

preview-Plaat48

In de parodie speelt ze echter een geile keizerin die makkelijk uit de kleren gaat en in haar blote tieten gaat rondlopen.

10 gedachten over “De Glunderende Gluurder (verhaal 2, plaat 48, preview)

   • Dat klopt. Degene die dat postte is dezelfde als die even eerder een soortgelijk bericht schreef onder de naam ‘piemel’.

    Ook al staan de reacties open voor iedereen, het is niet de bedoeling om opzettelijk namen van een ander te gaan gebruiken want dat is verwarrend, storend, en doorgaans onwenselijk voor degene die de naam al eerder gebruikte.

    Als dit vaker voor gaat komen gaan de reacties op slot. De enige manier om dan wat van je te laten horen is door je email adres te registreren.

    Like

  • Dat komt ook nog binnenkort. Heb nog een hertekend hoofdstukje uit deel 1 liggen waar Krimson informatie van Wiske los wil krijgen, alleen dit keer door middel van een iets andere methode. Hoeft alleen nog grotendeels gelijnd te worden.

   Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s