Angstige Amber

Een tijdje geleden zagen we haar in “Aardige Amber” een intiem onderonsje hebben met Suske. Helaas kwam Wiske binnenstormen en trof daar de naakte Amber die haar handje ritmisch op en neer bewoog met tussen haar vingers een groeiend stukje van Suske.

Suske en Wiske - Aardige Amber

Suske en Wiske – Aardige Amber

Wiske wil Suske terugpakken via Amber en als hij op een dag onder de douche staat pakt ze wat dingetjes, waaronder haar zweepje, en gaat naar Suske’s slaapkamer. Ze weet dat ze Amber daar gaat vinden en wil haar straffen. Bij binnenkomst treft ze er de half-onkleedde holbewoonster die er vandoor wil gaan maar Wiske eist dat ze blijft. Terwijl de angstige Amber haar tietjes probeert te bedekken krijgt Wiske een beter idee en vertelt Amber dat het zweepje niet zal worden gebruikt als ze zwijgt en gehoorzaamt en wil dan dat ze haar handen laat zakken.

Even aarzelt ze maar laat dan toch haar borsten bekijken, waarop Wiske beveelt dat ze er mee moet gaan spelen. Voorzichtig begint ze haar borsten te strelen en Wiske eist door te gaan tot ze resultaat ziet. Ze ziet de puntjes langzaam omhoog komen en legt dan het zweepje aan de kant en begint haar kleedje los te knopen. De angstige Amber kijkt naar het naakte lichaam dat stukje bij beetje tevoorschijn komt als Wiske zich uit haar jurkje werkt.

In haar blootje gaat ze op het bed liggen kijken naar het opwindende gespeel met de gezwollen knopjes en laat haar hand af en toe achteloos over haar poesje glijden.  De tepels van Amber worden steeds harder en gaan steeds rechter vooruit wijzen.  Wiske wil haar op de proef stellen en draait haar kontje in de richting van Amber.  Ze doet de benen een beetje uit elkaar om duidelijk te laten zien dat ze over haar spleetje aan het wrijven is maar er komt geen reactie.  Amber ziet haar het klitje tussen haar vingers nemen en er zachtjes aan draaien maar geeft geen kik, zelfs niet wanneer de lippen uit elkaar worden geduwd en ze tot diep in haar kutje kan kijken.

Deze macht bevalt Wiske wel en ze beveelt Amber door te gaan met het strelen van haar tepels terwijl ze zelf haar benen helemaal spreidt zodat Amber goed naar haar kutje kan kijken en gaat zich wijdbeens liggen vingeren.  Als Ambers’ tepels eenmaal zo enorm stijf en gevoelig zijn dat er bij iedere aanraking een kreuntje te horen is wordt het tijd voor het echte werk.

Amber is niet bekend met de grote staaf die ze nu krijgt aangereikt maar dat wordt al snel duidelijk als Wiske beveelt dat ze met dat ding geneukt wil worden.  Al snel voelt ze het ding in haar verdwijnen en met een steeds hoger tempo op en neer gaan.  Zachtjes kreunend ligt ze te genieten van de dildo die alsmaar sneller langs haar klitje glijdt en steeds wat dieper in haar kutje wordt geduwd.

Suske en Wiske - Angstige Amber

Suske en Wiske – Angstige Amber

Als Suske na het douchen terugkeert naar zijn kamer hoort hij al van ver het gekreun van Wiske, die nog steeds de dildo door haar kutje laat gaan.  Als hij binnenstapt wordt hij aangekeken door het hijgende Wiske die zich op zijn bed naar een orgasme laat neuken.  Dan kromt ze haar rug en ziet Suske hoe ze gaat kronkelen en met snelle kreuntjes klaar ligt te komen.

Suske vermoedt dat het wel een soort van wraak zal zijn en besluit het spelletje mee te gaan spelen.  Met het zweepje van Wiske weet hij het avontuur vast wel wat meer naar zijn hand te zetten…

(drawing by I.A. 2016)

 

6 gedachten over “Angstige Amber

  1. als je de strip ‘aardige amber’ leest, zie je dat ze als volwassene met Jerom gaat. Kan je daar niet eens iets over doen? Zou ultiem geil zijn!

    Like

  2. Sjors en Sjimmie heb ik wel vaak gelezen (Frans Piet en Robert van der Kroft periodes) maar nog nooit getekend dus het zit er niet in dat ik daar wat mee ga doen.

    Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s