Seks op de vloer

Op een avond, als Sidonia even naar Lambik en Jerom is, zitten Suske en Wiske samen op de bank televisie te kijken. Tijdens het zappen komen ze een erotische film tegen en omdat er verder weinig te zien is besluiten ze die maar te gaan kijken.

Wiske vindt het allemaal wel boeiend en bij het opzij kijken ziet ze aan de bobbel van Suske dat hij er ook wel van schijnt te genieten. Zelf wordt ze er ook wel een beetje opgewonden van en zou wel even alleen willen zijn om wat met die opwinding te doen. Dan besluit ze gewoon te doen waar ze zin in heeft en langzaam verdwijnt haar hand onder haar jurkje. Suske heeft niet in de gaten dat ze haar poesje aan het strelen is maar dan kijkt hij opzij en ziet de bewegingen onder haar jurk. Als hij vraagt wat ze aan het doen is antwoordt ze dat ze het wel een leuke film vindt en schuift de jurk wat omhoog.

Aandachtig kijkt Suske naar de vingers die met het roze knopje tussen haar benen aan het spelen zijn. Dan staat ze op en zegt dat ze wil zien of hij het ook zo’n spannende film vindt en trekt zijn broek omlaag. Wat er tevoorschijn komt maakt duidelijk dat hij er net zo over denkt.

Ze pakt hem vast en laat haar hand langzaam op en neer gaan wat zijn pik nog wat stijver maakt. Intussen trekt Suske de jurk van haar lichaam en geniet van het blote meisje dat nu op zijn lul gaat zuigen. Ineens stopt ze en gaat op de vloer liggen en zegt dat hij ook zijn kleren moet uittrekken. Dan staat hij naakt voor haar met zijn lid recht vooruit en terwijl Wiske zegt dat hij wel weet wat ze wil gaat hij op zijn knieen en drukt zijn stijve pik tegen haar spleetje. Ze laat duidelijk horen dat ze geneukt wil worden en Suske begint zijn paal op en neer te bewegen in haar kutje. Hij voelt hoe nat ze is en gaat er stevig op los. Als een razende is hij het geile Wiske aan het neuken en haar bewegingen laten zien dat ze er volop van ligt te genieten.

Suske en Wiske - Seks op de vloer (animated)

Suske en Wiske – Seks op de vloer (animated)

Dan komt Sidonia thuis en treft de twee naakte bengels hijgend aan op de grond. Ze hebben het niet in de gaten en intussen gaat het tempo van Wiske’s gehijg gestaag omhoog waarop Suske zijn paal nog sneller op en neer laat gaan tussen haar spleetje. Sidonia kijkt naar hoe het kreunende meisje met de schuddende tietjes zich laat klaarneuken maar zegt er niets van. Dan laat het orgasme haar trillen van genot en ziet Sidonia hoe Wiske’s kutje wordt volgespoten als ze aan het klaarkomen zijn. Met rode oortjes verlaat ze de kamer.

(drawing and animation by I.A. 2015)

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s