De Sputterende Spuiter

Suske en Wiske - De Sputterende Spuiter

Suske en Wiske – De Sputterende Spuiter

Bij het zien van deze oude titel herhinnert Suske zich het saaie en seksloze avontuur wat daarbij hoort. Wiske heeft wel een idee hoe ze met wat kleine aanpassingen het verhaal een meer spannende wending kan geven. Ze klimt naar de top van het album en terwijl Suske onder het jurkje naar haar blote billen staat te gluren verandert ze met een stift en wat plakband de tekst in iets waar ze zelf wel zin in heeft.

Weer beneden aangekomen begint ze haar jurk los te knopen en vol belangstelling kijkt Suske naar hoe het textiel van haar borsten glijdt. Bij het losmaken van het laatste knoopje valt het kleedje van haar naakte lichaam en vraagt ze om de nieuwe tekst eens te bekijken. Het is niet langer meer de oude ‘Sputterende Spuiter’ titel. Heel handig heeft ze er ‘Seks met Wiske – De Stijve Spuiter’ van gemaakt en vertelt Suske dat hij zijn best moet gaan doen om dat waar te gaan maken.

Het duurt niet lang tot ze beiden in bed liggen waar Suske gaat proberen om zo diep mogelijk naar binnen te komen. Wiske spreidt haar benen en ziet de stevige pik in haar spleetje verdwijnen. Ze voelt hoe de paal in een hoog tempo langs haar klitje beweegt en laat zich gewillig neuken. Tussen het hijgen door laat ze herhaaldelijk weten dat ze volgepompt wil worden en voelt de enorm stijve lul alsmaar sneller op en neer gaan. Suske kan het niet lang meer houden maar hoort aan
het luide kreunen van Wiske dat ook haar orgasme er aan komt. Met een paar snelle en extra harde stoten drukt hij zijn eikel tot diep in haar kutje en voelt hoe het meisje gaat kronkelen van genot. Hij ziet haar ogen wegdraaien als ze ligt klaar te komen en spuit dan zijn zaad krachtig bij haar naar binnen.

Voldaan ligt Wiske nog even na te genieten en fantaseert over een dagelijkse uitgave in de reeks ‘Seks met Wiske’. Het lijkt haar heerlijk om iedere dag zo volgepompt te worden maar voorlopig zal dat er wel niet van komen en zal ze met het betere vingerwerk zelf voor dat bevredigende gevoel moeten zorgen.

(drawing by I.A. 2015)

2 gedachten over “De Sputterende Spuiter

 1. in het plaatje zegt Wiske; Een spannend avontuurtje van! Kom nu die nieuwe tekst “MEER” eens waarmaken!, zou dat niet beter; die nieuwe tekst “MAAR” eens waarmaken zijn!??

  Like

  • Je hebt gelijk. Dat moet “maar” zijn.

   Ik haat spelfouten en al helemaal als ik ze zelf maak. Misschien dat ik het nog aanpas en het plaatje ga vervangen.

   aanvulling: aangepast en vervangen.

   Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s