De Rennende Rukker

Suske en Wiske - De Rennende Rukker

Suske en Wiske – De Rennende Rukker

De Rennende Rukker weet van geen ophouden. Zelfs de strip-wereld blijkt niet veilig, gezien hij ook daar toe schijnt te slaan. Tijdens een uitje naar IJmuiden waren Wiske en Sidonia er tijdens het zonnen getuige van hoe hij zijn territorium aan het afbakenen was en denken hem herkend te hebben.

(drawing by I.A. 2015)


Aanvulling: Het Facebookavontuur is alweer over. Mijn account is disabled vanwege spam, en dat terwijl er maar een handjevol postings zijn gedaan verspreid over enkele dagen.  Jammer, althans, voor die volgers.  Mij maakt het niets uit want ik heb dat fucking Facebook echt niet nodig.

facebook-disabled

2 gedachten over “De Rennende Rukker

  1. Facebook, wat moet een mens ermee? Niks, mensen die je nooit normaal aanspreken zijn daar je vrienden.. Tja, de hype hè. Succes met de sexy tekeningen, perfect gedaan man.

    Like

    • Facebook was misschien handig voor mensen die wel daar zitten maar nooit naar een blog gaan. Dit blog kan automatisch alle post ook op Facebook zetten en dat bleek te werken, alleen niet zo heel lang. Dat is dan jammer voor de volgers aldaar maar meer ook niet. Ik heb voor mezelf geen Facebook nodig.

      Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s