Amoras, album 1 (hertekend, preview)

Amoras… een reeks met o.a. Suske en Wiske waarin veel meer kan dan in de oorspronkelijke avonturen. De immer gemene Krimson is ook een van de hoofdrolspelers en heeft het altijd gemunt op Suske en Wiske. Zo vinden we Wiske hier in Krimson’s knusse folterkamer.

Amoras1-45-2-origineel

Amoras1-45-2-origineel

Hoewel ze juist uit bad kwam en nu slechts gekleed is in een badjas kiest Krimson er voor om die netjes gesloten te houden. Als hij net wat nieuwsgieriger was geweest had hij de badjas van het vastgebonden Wiske wel even geopend en een kijkje genomen hoe het er daaronder nu eigenlijk allemaal uit ziet.

Als de scene zou worden overgedaan en Wiske een sexy kleedje droeg zou het er misschien iets anders uitgezien kunnen hebben en had Krimson zich wellicht niet in kunnen houden om haar van wat kleding te ontdoen. Hij zou er zelfs zijn manier van folteren op aan kunnen passen.

Amoras1-45-2-remake-preview

Amoras1-45-2-remake-preview


Dit is een stukje van een van de plaatjes die ik hertekend heb uit het eerste Amoras album. De bedoeling is om een mini-stripje van enkele plaatjes te maken waarin wel te zien is wat in het origineel achterwege bleef. Als dit niet makkelijk lukt worden het gewoon losse plaatjes.

(drawing by I.A. 2015)

2 gedachten over “Amoras, album 1 (hertekend, preview)

  1. Zodra het af is, maar zover is het nog niet.

    Stel je er niet teveel van voor. Het is geen echt verhaal maar meer een hertekend hoofdstuk wat in het originele album had kunnen staan maar dan met gewijzigde acties. Het heeft geen begin en ook geen echt einde.

    Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s