Het Bizarre Blok (00)

Een scene uit “Suske en Wiske – Het Bizarre Blok” (album 317) die hier al eens meer voorbij gekomen is en waar Wiske een beetje sexy wordt afgebeeld. Nou ja, sexy… Je ziet nog steeds niets maar ze draagt er in ieder geval geen kleren.

Suske en Wiske - Het Bizarre Blok (origineel)

Suske en Wiske – Het Bizarre Blok (origineel)

Het is vanzelfsprekend dat dit allemaal wel een stukje spannender had gemogen. Een handdoekje minder had het toch net wel wat leuker gemaakt voor het oog. Hoewel Lambik er het nodige commentaar op zou kunnen hebben zou een nette scene, waarin Wiske’s intiemere delen nog steeds niet te zien zijn, er dan zo uit kunnen zien:

Suske en Wiske - Het Bizarre Blok V01C

Suske en Wiske – Het Bizarre Blok V01C

De stoomwolkjes zorgen dan wel voor een nette afscherming voor de lezer maar blijkbaar niet vanuit het oogpunt van Lambik, gezien zijn opmerking waar Wiske wegloopt en hij ineens tegen haar naakte kontje aankijkt. Nou ja, er zijn ergere dingen om tegenaan te kijken.

Een scene zonder storende stoomwolkjes en waarin alles in volle glorie te bewonderen is, is dan een logisch gevolg. Die is er dan ook, of eigenlijk, die zijn er dan ook. Een bloot lichaam vraagt om andere dialogen. Het probleem is, welke dialogen. Ik had een hoop variaties verzonnen maar kon niet kiezen welke er nu het meest passen bij een ongecensureerde scene dus heb ik maar besloten om 20 verschillende versies te publiceren. Het plaatje is steeds hetzelfde maar de teksten steeds anders, varierend van saai tot grappig en dubbelzinnig tot plat.

Ze er alle 20 ineens op zetten lijkt me wat veel van het goede dus de komende dagen verschijnen er 2 per dag en wel om 13:00uur en 01:00 uur.

7 gedachten over “Het Bizarre Blok (00)

 1. Joepie! 🙂
  Eindelijk wat om naar uit te kijken in mijn leven! 😉
  Grapje! Zo saai ben ik niet hoor!
  Ik ben gewoon opgewonden! (Letterlijk en figuurlijk)

  Like

 2. Laat ze maar komen alle 20. Dit is de enigste site waar ik naar Wiske kom kijken want hier is ze niet zo saai. Klinkt wel raar maar wat ze hier allemaal doet is misschien nog wel normaler dan in de gewone strips.

  Like

  • 3 Plaatjes nog wel. Als het er nu 6 waren kon ik er een A5 bladzijde mee vullen 🙂

   Het is iets wat af is, en af is af dus de volgende keer komt er gewoon weer iets anders, wat dat dan ook mag zijn.

   Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s