De Miekes en het Misverstand

Jommeke - De Miekes en het Misverstand

Jommeke – De Miekes en het Misverstand

Tijd om wat op te ruimen en het huis wat schoon te maken. Jommeke liep naar het schuurtje om de stofzuiger te halen en dan de Miekes te vragen of ze wilde helpen. Daar die juist besloten hadden zich om te gaan kleden trof hij bij het binnenkomen een hoopje kleren aan en een tweeling met enkel een rokje om het blote lijf. Met het rood op de wangen zag hij hoe de nagenoeg naakte zusjes zich gewoon lieten bekijken en geen enkele moeite deden om de blote borsten te bedekken. Alsof er niets aan de hand was vroeg hij of er misschien iemand even tijd had om wat te zuigen en zo waarop Rozemieke zei dat ze dat wel wilde doen. Voor hij het in de gaten had stond hij met zijn broek op zijn enkels en zag zijn pik in haar mond verdwijnen. Jommeke wilde nog zeggen dat hij eigenlijk wat anders bedoelde maar het pijpende meisje weerhield hem daarvan.

Met volle belangstelling keek Annemieke naar hoe haar zusje haar lippen over de groeiende paal liet glijden en besloot om wat met haar te gaan spelen. Ze tilde het rokje wat omhoog en een bloot poesje kwam tevoorschijn. Voorzichtig schoof ze haar hand tussen de benen en begon langzaam over het klitje te wrijven. Rozemieke reageerde met een zacht
kreuntje en toen ze nat werd voelde ze hoe er een paar vingers naar binnen gingen. Ze werd steeds heter en naarmate Annemieke haar sneller ging vingeren voelde Jommeke dat er harder op zijn pik gezogen werd.

Annemieke is vastbesloten haar zusje het orgasme te geven waar ze naar smacht en laat haar vingers alsmaar sneller door het kutje gaan waarop de kreunende Rozemieke steeds harder gaat pijpen. Uiteindelijk moet ze toegeven aan al dat gevinger en bereikt ze haar hoogtepunt. De aanblik van de ondeugende naakte Miekes waarvan er eentje hevig hijgend aan het klaarkomen is wordt ook Jommeke teveel en hij spuit zich leeg waarna de nog trillende Rozemieke het zaad van haar lippen likt. Waar een misverstand al niet naar kan leiden.

(drawing by I.A. 2015)

2 gedachten over “De Miekes en het Misverstand

    • Het ziet er niet naar uit dat ik er daar ooit een van ga maken. Zoveel tijd heb ik gewoon niet.

      Ik kwam er toevallig net achter dat ik in 2013 al had aangekondigd om ‘de Glunderende Gluurder’ te gaan hertekenen en zelfs die is nog steeds niet helemaal af.

      Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s