De Machtige Madam

 

Suske en Wiske - De Machtige Madam

Suske en Wiske – De Machtige Madam

Het Steen in Antwerpen, en ook het decor van de Zwarte Madam. Dat is waar het gezelschap zich nu bevind. Eerder die dag werd Wiske door haar tante betrapt toen ze met zichzelf aan het spelen was. Sidonia wil dat niet hebben en dit leek haar een geschikte plaats om haar te straffen. Toen Wiske net even te dicht in de buurt van de kettingen kwam werd ze er aan vastgeklonken. Sidonia neemt plaats op het krukje van de Zwarte Madam en raadpleegt de glazen bol om een passende straf te vinden. Na even te zijn weggelopen om Suske en Jerom op de hoogte te brengen komt ze terug met een speelkaart. Wiske is bezorgd omdat ze nog niet weet wat haar te wachten staat en vraagt wat er gaat gebeuren. Terwijl Sidonia begint te vertellen laat de glazen bol zien wat er komen gaat. “Als je dan toch zo graag wil dat er met je poesje gespeeld wordt zul je het weten ook. De speelkaart is de meester die je zal leiden naar je hoogtepunten“.

Terwijl een naakte Suske en Jerom op het toneel verschijnen ziet Wiske in de glazen bol wat haar te wachten staat. Ze hoopt dat de speelkaart een harten twee is en dat dat staat voor 2 hoogtepunten, iets wat nog wel vol te houden is, maar Sidonia vervolgt met “de kaart is een schoppen acht” en tot haar schrik beseft ze dat ze dus ook acht keer geneukt gaat worden.

Suske laat er geen gras over groeien en hij is de eerste die zijn stijve lid naar binnen drukt. Langzaam wordt het tempo opgevoerd tot ze kreunend wordt volgespoten, wat betekent dat ze de eerste ronde achter de rug heeft. Tijd om bij te komen is er niet want terwijl Suske even tijd neemt om te herstellen neemt Jerom de zaken waar. Zijn grote pik wringt zich tussen Wiske’s lippen en begint hem flink op en neer te bewegen in haar intussen goed gesmeerde kutje. Als Sidonia die paal in zijn geheel bij Wiske naar binnen ziet gaan merkt ze dat ze het eigenlijk wel lekker lijkt te vinden. Gewillig laat ze zich neuken door die enorme pik die samen met haar ademhaling steeds sneller op en neer gaat. Ze ligt nog luid kreunend klaar te komen als ze voor de derde keer een stevige staaf naar binnen voelt gaan die gelijk rap begint te stoten. Machteloos door de kettingen en boeien wordt ze voor de vierde keer klaargeneukt waarop ze onmiddelijk weer een verse stijve pik in haar kutje krijgt en het weer helemaal opnieuw begint. Bij elke nieuwe beurt duurt het steeds weer langer voordat ze aan haar hoogtepunt komt en ze is intussen zo uitgeput dat ze niet veel anders meer kan dan zich hijgend en kreunend van het ene orgasme naar het andere te laten neuken. Pas nadat Jerom haar volspuit en er voor zorgt dat ze voor de achtste keer klaarkomt is het voor Sidonia genoeg. Nu ze het meisje keer op keer heeft zien klaarkomen vraagt ze of ze nu eigenlijk ook haar lesje geleerd heeft. Het sufgeneukte Wiske antwoordt met een korte “ja” maar eigenlijk denkt ze van “dat was helemaal zo slecht nog niet“.

(drawing by I.A. 2015)

6 gedachten over “De Machtige Madam

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s