Mededeling


Een kleine verandering voor de bezoekers die een reactie achterlaten…

Voorheen hoefde je geen naam en emailadres in te vullen bij het achterlaten van een reactie.  Als “gast” werd je naam dan automatisch weergegeven als “anoniem“.  Omdat er steeds meer bezoekers op die manier ook vragen stellen heb ik geen idee aan wie ik een antwoord aan het geven ben.  Ze heten immers allemaal “anoniem“.


Vanaf nu moet er bij het geven van een reactie altijd een naam en emailadres ingevuld worden.  Wat je kiest als naam moet je maar zien (hou het wel normaal, dus b.v. geen namen van anderen gebruiken) en als je meerdere reacties geeft zou het wel handig zijn als je steeds diezelfde naam blijft gebruiken.

Als emailadres kun je wat creatiefs invullen zolang het maar op een emailadres lijkt.  Je hoeft niet je echte adres te gebruiken al kan dat wel.  Het is zowiezo niet zichtbaar voor anderen.  De enige die het kan zien ben ik zelf en ik kan er niets mee.


Voor de volgers die de updates per email ontvangen verandert er niets.  Als je als regelmatige bezoeker reacties achterlaat en nog geen volger bent moet je natuurlijk wel je echte emailadres invullen als je besluit om ook die updates te willen ontvangen.

2 gedachten over “Mededeling

 1. Geachte heer,

  Geweldig! Deze versies van Suske en Wiske!
  Zijn deze verhalen ook in boekvorm uitgebracht of alleen in het wereld wijde web?
  Waar kunnen deze gelezen (of gekocht) worden?
  Ik vind ze echt magnifiek.
  Graag hoor ik van u.

  Like

 2. Dank voor het compliment.

  De verhalen zijn tot nu toe alleen digitaal te bekijken. Laten drukken in kleur op goed papier is nogal prijzig voor kleine oplages. Op dunne velletjes zou het nog wel te doen zijn maar dan kan men het net zo goed zelf uitprinten. Daarnaast is betalingen ontvangen ook wat problematisch. Dat zou dan in bitcoins moeten gebeuren en niet iedereen gebruikt dat (of beter: eigenlijk bijna niemand).

  Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s