Suske en Wiske parodie (iets met douchen)

Door dat hele Glunderende Gluurder idee zou ik bijna vergeten dat ik nog aan een andere strip bezig was.  Hiervan zijn de schetsen (88 stuks) grotendeels klaar en ingekleurd.  Wat nog niet is gedaan is het op maat snijden, indelen naar stroken, tekstballonnetjes maken en alles “inkten”.  De eerste pagina is intussen min of meer af.

Suske en Wiske (Nasty Comics preview) Er moet er ook nog een kaft gemaakt worden en heeft het ook nog geen titel.  Toch nog aardig wat werk allemaal.

(drawing by I.A. 2013)

9 gedachten over “Suske en Wiske parodie (iets met douchen)

 1. Op papier zou leuk zijn maar alleen op goed papier en niet van die dunne printervelletjes die sommige gebruiken om hun zwart/wit parodien uit te geven. Dan kan men ze net zo goed thuis uitprinten.
  Helaas is “full color” drukken op goed A3 papier niet goedkoop voor een kleine oplage en dan zit er nog niet eens een echte kaft omheen.

  Zoals het er nu uit ziet zal het een online “.CBR” download worden.

  Like

  • Moeilijk te zeggen. Het is best veel werk en mijn tijd is nogal variabel. Heb intussen 8 van de 14 (15?) pagina’s ge-inkt en aan de kaft moet ik nog beginnen. Een pagina indelen tot stroken, tekst er bij en inkten is 2 avonden werk en ik heb niet iedere avond de tijd.

   Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s