Ramona Productions zijn dieven

Ramona Productions - Dieven

Kijk je toevallig op een veilingsite http://veiling.catawiki.nl/kavels/117757-seks-spots-1-t-m-10-bundeling-+-kleine-poster-+-boekenlegger, kom je ineens een stukje van je eigen werk tegen.  Ramona Productions maakt parodie-versies van o.a.  Suske en Wiske en verkoopt deze.  Dat ze geld verdienen door gewoon een tekening van een ander te jatten waarin ze een paar lijntjes net iets aanpassen en er dan een (C)opyright symbool onder zetten vertellen ze er niet bij.  Gewoon ordinaire dieven dus.

(original drawing by I.A. 2013)

6 gedachten over “Ramona Productions zijn dieven

  • Je schijnt totaal niet te snappen waar om het gaat. Ik ben niet de dief (zie wettekst parodieen). Het gaat er om dat ze iets vrij verkrijgbaars gaan stelen, dan claimen dat het van hun zelf is door een eigen copyrighttekst er onder te zetten om daar dan vervolgens geld mee te gaan verdienen maar blijkbaar maakt dat jou niet zoveel uit. Het gaat toch om iets van een ander en niet iets van jezelf, toch?

   Like

 1. Ramona pikt, ben ik met je eens, waar we van mening over verschillen is hoe we jouw activiteiten moeten bestempelen. Alle karakters op deze site zijn van een ander en via een wettekst parodieën ga jij daar geld mee verdienen. Ga lekker eigen karakters verzinnen en ga dan pas copyright en dieven roepen.

  Like

  • Gelieve geen onwaarheden te verspreiden. Geen idee hoe jij er bij komt dat ik er geld aan verdien. Alles is vrij te bekijken en zelfs dit blog heeft nog niet eens banners of zo waar misschien inkomsten van zouden kunnen komen.

   Zelf karakters verzinnen hoef ik niet meer maar dat wil niet zeggen deze hier, of onder hetzelfde pseudoniem, gepubliceerd worden. Soms moet je dingen gescheiden houden.

   Like

 2. die lui van ramona productions zijn niet goed wijs. dat ze geld durfen te vragen voor die rotzooi. heb pas van iemand een paar van die boekjes gekregen en dat zijn gewoon zwart wit kopietjes waar een nummer en een handtekening opgezet is. en had ook al gezien dat ze een paar van jou tekeningen gebruikt hebben. snap niet dat mensen voor zoiets willen betalen.

  Like

 3. Er bestaan nu eenmaal mensen die makkelijk geld willen verdienen en daarvoor ongevraagd gratis materiaal van anderen voor gebruiken. Als dat vaker voor gaat komen zal ik er ook mee gaan stoppen en me alleen nog maar met projecten bezig gaan houden die wel geld opleveren.

  Like

Op naamloze (anonieme) reacties wordt niet gereageerd...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s