Suske en Wiske – De Natte Nimf

Suske, Wiske en Sidonia op vakantie aan het zwembad.  Wiske neemt een duik maar als ze uit het water klimt slipt er een bikinibandje van haar schouder.  Suske ziet het en bedekt gauw zijn bobbel maar tante heeft het ook allemaal gezien.  Die wil wel eens wat actie en begint aan de bikinibandjes van een verbaasd Wiske te peuteren.

(drawing by I.A. 2011)

3 gedachten over “Suske en Wiske – De Natte Nimf

 1. ik vindt het niet normaal. Dit is toch niet voor kinderen?! en dan zijn er niet eens stripwolkjes. De maker hiervan is zo super dom!

  Like

  • De maker ben ik.

   Waarom vind je een strip zonder tekstballonnetjes dom? Als de tekeningen voldoen dan is tekst overbodig als het toch geen meerwaarde heeft.

   Je hebt helemaal gelijk dat dit niet voor kinderen is. De site geeft al aan dat dit een ‘Adult Comic’ blog is en dus zeer zeker niet bedoeld voor al te jonge bezoekers.

   Verder is de site bij de zoekmachine’s aangemeld als ‘alleen voor volwassenen’ dus als je met b.v. Google gaat zoeken krijg je geen resultaten van deze site te zien, tenzij je zelf hebt aangegeven dat je ook resultaten wil krijgen die alleen voor volwassenen zijn.

   Like

Reacties zijn gesloten.